Hoe maak je bezwaar tegen de WOZ-waarde?

Is jouw WOZ-waarde te hoog? Teken dan direct bezwaar aan tegen de WOZ-waarde en profiteer van belastingverlaging. Bij Bezwaar24 helpen wij je graag en nemen we je het werk volledig uit handen. Wij werken volgens een vast stappenplan.

Stap 1: aanmelden

Laat ons weten dat je twijfelt over de WOZ-waarde in jouw WOZ-beschikking. Hoe? Door je direct aan te melden via het aanmeldformulier. Wij informeren je vervolgens over de opbouw van je WOZ-waarde en bestuderen jouw laatste WOZ-beschikking.

Stap 2: informatie verzamelen

Als je het aanvullende informatieformulier hebt ingevuld, machtig je ons om bezwaar te maken tegen jouw WOZ-waarde. Zo kunnen wij verder in het proces stappen voor je ondernemen en kunnen wij je helpen bij het aantekenen van bezwaar tegen jouw WOZ-waarde. Hoe meer informatie wij van jou hebben, hoe makkelijker wij aan de slag kunnen. En hoe sneller we te werk kunnen gaan. We checken de WOZ-waarde, berekenen belastingen, regelen taxatierapporten en bepalen of je er goed aan doet bezwaar aan te tekenen.

Stap 3: bezwaarschrift opstellen

Vinden wij de juiste argumenten? Dan stellen wij het bezwaarschrift op. Daarna dienen we het bezwaarschrift in bij jouw gemeente. Zo maken we officieel bezwaar tegen jouw WOZ-beschikking.

Stap 4: uitspraak

Wij begeleiden je tijdens het gesprek bij de gemeente. We bereiden indien gewenst de hoorzitting voor, gaan met je mee en voeren het woord. Na de uitspraak van de gemeente helpen wij je verder in de te ondernemen stappen. Kan de gemeente het verzoek niet inwilligen? Dan gaan wij voor je in beroep. Ook dan adviseren we je en staan we je bij in het proces.