Gratis WOZ bezwaar

Gratis WOZ bezwaar

Wanneer je een WOZ-beschikking ontvangt met de daarin vastgestelde WOZ-waarde door de gemeente, dan is het goed om te bedenken of deze waarde klopt. Is de waarde namelijk te hoog, dan kan het zijn dat je te veel belasting betaalt. Kom je niet in actie, dan betaal je misschien wel tot honderden euro’s per jaar te veel. Het is dus verstandig om bezwaar te maken bij de gemeente wanneer je vermoed dat de WOZ-waarde te hoog is. Denk je dat bezwaar maken duur is en dat het te weinig oplevert? Dan hebben wij goed nieuws. Met de hulp van Bezwaar24 kun je geheel gratis WOZ-bezwaar maken.

Wat doen wij?

Zelf je WOZ-waarde checken; dat kan best moeilijk zijn. Hiervoor moet je de waarde van woningen en panden in de omgeving kennen, zodat je kunt vergelijken. Je hebt niet altijd gemakkelijk toegang tot deze informatie. Daarnaast komt een professioneel taxateur vaak tot een veel preciezere uitkomst wanneer hij de waarde van een onroerende zaak inschat. Omdat wij over de juiste middelen, kennis en kunde beschikken, helpen we je graag bij het berekenen en checken van je WOZ-waarde. Vervolgens nemen wij je ook het werk uit handen bij het opstellen van het bezwaarschrift. We vinden de juiste argumenten en zetten deze uiteen in een goede brief. Tot slot dienen wij het bezwaarschrift in bij de gemeente. Jij hoeft dus niets meer te doen

Gratis hulp van Bezwaar24

Is jouw WOZ-waarde te hoog? Wil je maandelijks geld besparen? En zoek je een partij die op een efficiënte en zorgvuldige manier bezwaar kan maken tegen de WOZ-waarde? Het liefst gratis? Dan ben je bij Bezwaar24 op de juiste plek. Wij regelen het complete proces. Dat betekent dat jij niet om hoeft te kijken naar de administratieve rompslomp die komt kijken bij het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je inzicht houdt in je financiële zaken. Je bent dus continu op de hoogte van het proces, zonder dat je je ergens druk over moet maken. En dat alles geheel gratis!

Professioneel bezwaar maken tegen de WOZ-waarde, zonder zorgen?

Neem direct contact met ons op